Društvo

Asovi igraju za dečju hematoonkologiju u Nišu (VIDEO)

Za izgradnju dečje hematoonkologije u niškom Kliničkom centru, u utorak 24. aprila na Partizanovom stadionu u Beogradu, igraće utakmicu legende srpskog fudbala. Humanitarni meč pod sloganom “Asovi za decu” igraće na inicijativu naizgled običnog mladića, Jovana Simića, koji je pretprošle godine prodavao svoje dresove kako bi pomogao teško oboleloj devojčici koju nije ni poznavao. U međuvremenu je imao još nekoliko humanitarnih podviga, a utakmica na kojoj je okupio fudbalske velikane je sledeći.

Timove će voditi Bora Milutinović i Radomir Antić, kapiteni će biti Predrag Mijatović i Dejan Stanković.

Stanković, Mijatović, Kežman, Jovanović, Kralj, Pjanović, Žigić, Krstajić, Lazović, samo su neki od Asova koji će sutra istrčati na teren i odigrati utakmicu života.

Poznati glumci, sportisti i voditelji snimili su promotivni spot u kome pozivaju građane na ovaj humanitarni meč, i kažu da će novac od prodatih ulaznica otići za opremanje dečje hematoonkologije.

Za sada je NURDOR prikupio dovoljno novca za izgradnju ovog krila u niškom KC. Međutim, za unutrašnje sređivanje potrebno je još oko 400.000 evra, a potom za krevete i sve aparate još oko 150 do 200 hiljada evra.

Ulaznice za spektakli “Asovi za decu” mogu da se kupe po ceni od 300 dinara za južnu i severnu tribinu, odnosno 500 za “istok” ili “zapad”, ima ih na prodajnim mestima Gistiksa i Tiketlajna u Domu Sindikata.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com