Društvo

ZNAK PAŽNJE ZA KORISNICE SIGURNIH KUĆA U SRBIJI

Veliki broj žena zaposlenih u kompaniji Delez Srbija učestvovao je u radionicama “Žena ženi” u pet gradova u Srbiji – u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu i Kragujevcu, u okviru kojih su na maštovit i kreativan način oslikavale pamučne cegere.

Upravo ti cegeri su puni voća i zdravijih poslastica uručeni ženama u Sigurnim kućama. Sigurna kuća pored osnovne delatnosti pružanja zaštite promoviše zdrave principe odnosa u porodici i radi na prevenciji nasilja u porodici.

“Uvek je lepo kad se ženama pokaže pažnja, a baš smo se obradovali svi kad su stigli oslikani cegeri. To je gest koji do sada nismo doživele, a koji je našim korisnicama doneo veliki osmeh na lice”, kaže Sonja Šćekić, direktorka Sigurne kuće u Nišu.

Delez Srbija zapošljava više od 12.700 saradnika, među kojima je 70 odsto žena. Kompanija strateški pristupa i u kontinuitetu, kroz različite interne aktivnosti, promoviše teme različitosti i inkluzije među kolegama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com