Merošina

Značajno priznanje za opštinu Merošina

Program Evropski PROGRES je danas u Beogradu predstavio rezultate svog rada, a jedna od opština koja je proteklih godina sarađivala sa programom je i opština Merošina. Naša opština dobila je priznanje za uspešnu saradnju sa programom Evropskog PROGRESA u Srbiji.

Evropski PROGRES je najveći razvojni program u Republici Srbiji, koji ima za cilj da podrži održivi razvoj 34 lokalne samouprave na jugoistoku i jugozapadu zemlje.

Opština Merošina je dobila priznaje za uspešnu saradnju sa programom Evropski PROGRES, a u ime opštine Merošina priznanje je primio je Srđan Đorđević.

Čast mi je bila da danas u ime opštine Merošina primim priznanje za saradnju sa programom Evropski PROGRES. Zahvaljujem se volonterima Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Nataši Andrejević, Maji Milosavljević i Ani Jovanović, koje su pre svega bile zadužene za saradnju sa programom, pripremu i implementaciju projekata, kao i svim drugim saradnicima“- izjavio je Srđan Đorđević.

Predstavnici opštine Merošina zahvalili su Evropskom PROGRESU na priznanju uz očekivanje da će saradnja biti nastavljena na još efikasnijem nivou.

O značaju programa Evropski PROGRES govori i činjenica da je današnjem skupu prisustvovala premijerka Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, kao i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com