Sport

Značajne promene u OFK Sinđelić

U OFK Sinđeliću su izvršene značajne strukturne promene i, u skladu sa ambicijama, postavljeni novim ljudi. Predsednik Zoran Anđelković se odlučio za ove poteze kako bi unapredio rad prvog tima i omladinskog pogona, angažovao adekvatna pojačanja i rad u klubu učinio operativnijim i efikasnijim.

Za trenera je angažovan iskusni stručnjak Zoran Dimitrijević, koji je već u tri navrata vodio niškog srpskoligaša. Uloge sportskog direktora prihvatio se Aleksandar Stanković, dok je kordinator za angažovanje igrača Ivan Stanković. Radom omladinskog pogona koordiniraće Dušan Tasković, dugogodišnji sportski radnik. Njemu će u radu pomagati dva trenera Dinčić i Rajković, koji su angažovani u radu sa omladincima i kadetima, dok je pionirska selekcija u fazi formiranja.

Prvu prozivku Dimitrijević je obavio u ponedeljak i prvom treningu prisustvovalo je 30 fudbalera.

Otpustili smo 4-5 fudbalera sa strane i naša strategija ubuduće biće oslonac na igrače iz Niša i okoline. Od novajlija angažovali smo ofanzivnog Mitića, ranijeg igrača superligaša Radničkog, koji je poslednji angažman imao na Malti. Zajić je stigao iz redova srpskoligaša Dunava iz Prahova, i tu su tri bivša omladinca Radničkog. Takođe, 4-5 igrača nalazi se na probi i testiramo njihove mogućnosti. Ivan Stanković ima u planu da dovede par pojačanja, navodi Anđelković, i ističe da će OFK Sinđelić i naredne sezone igrati vidnu ulogu na srpskoligaškom  “Istoku”, u cilju da se plasira u vrh tabele.

Sportski direktor Aleksandar Stanković ugovorio je osam utakmica. U planu je da se testira forma protiv Jedinstva iz Paraćina, prvoligaša Radničkog iz Pirota i GFK Dubočice, srpskoligaša Vlasine, Jedinstva (Bošnjace), i generalka će biti u duelu sa Timočaninom iz Knjaževca.

Autor teksta i fotografije: Milan Ašković

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com