Sport

Zlatne “Pčelice” plesnog studija “Extreme”: Spremale se samo tri meseca i osvojile prvo mesto!

“Pčelice” plesnog kluba Extreme Dance Studio, posle samo tri meseca treniranja, osvojile su prvo mesto na takmičenju iz modernog plesa koje se minulog vikenda održalo u Alesksincu. Učestvovalo je ukupno 700 plesača iz Srbije, a iz ovog niškog kluba čak preko 70.

“Ovo je njihov prvi javni nastup, nismo očekivali ovoliki uspeh. Izveli smo na scenu kako bi se oslobodile i opustile. Iako treniraju samo tri meseca, uspele su da u naš grad donesu zlato, na iznenađenje svih nas. Za takmičenje su se spremale samo mesec dana”, kazala je predsednica kluba i trener Aleksandra Milojković.

Jedna od “pčelica” koja je za vikend debitovala i uspela da osvoji scenu jeste i Majda Mihajlović, učenica drugog razreda Osnovne škole “Ratko Vukićević” koja se takmičila i u solo kategoriji i uspela da zauzme peto mesto.

Foto: Privatna arhiva

“Majda je jedno harizmatčno, lepo dete, prosto je hoće scena. Sviđa mi se kod nje ta veliku doza odgovornosti, jer ne želi da razočara, pre svega svoju porodicu, pa mene kao trenera, a to čini pravog sportistu. Mislim da će Majda u budućnosti postići velike uspehe”, priča Aleksandra.

Iako su zaslužile, “Pčelice” su imale samo dan odmora, već se uveliko spremaju za nova takmičenja i pobede.

“Njih čeka veliko Međunarodni takmičenje koje će se održati 23. decembra u Nišu gde će se učestvovati deca sa čitavog Balkana. Očekuje nas još jedno vatreno krštenje, kazala je Aleksandra kroz smeh i dodala da će se Majda i njena ekipa uspeti da zadrže prvo mesto jer su se već opustile.

Foto: Privatna arhiva

Prema rečima Ivana Mihajlovića, Majda je na početku imala veliku tremu, koju je uz pomoć porodice i instruktorke uspela da preprodi.

“Sada kada su se slegli utisci, Majda je presrećna i već se raduje sledećem takmičenju”, ističe on.

Extreme Dance Studio postoji od 2007. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com