Sport

Železničar produžio ugovor sa reprezentativcem Sretenovićem

Rukometni klub “Železničar” produžio je saradnju sa još jednim svojim igračem. Nakon Jevtića i Milovanovića potpis na novi jednogodišnji ugovor stavio je i Stevan Sretenović, član reprezentacije Srbije.

Sretenović će tako biti deo tima koji će naredne sezone igrati u SEHA ligi i EHF kupu.

Sretenović je nedavno imao značajnu ulogu u revanš utakmici baraža za Svetsko prvenstvo, koju je Srbija igrala protiv Portugalije i čime je obezbedila plasman na ovo takmičenje posle 6 godina.

Trenutno se nalazi u španskoj Taragoni, u sastavu reprezentacije na Mediteranskim igrama.

Steva je vagao između nekoliko inostranih i domaćih ponuda, ali zbog međusobnog poverenja koje smo izgradili u prethodnom periodu, odlučio je da ostane i naredne sezone u Nišu, što za Železničar predstavlja do sada najveće pojačanje.” istakao je Ivan Šmigić, direktor kluba.

Prethodne sezone, u osnovnom delu Superlige, ovaj 22-godišnji dvometraš postigao je 63 gola na 13 utakmica, a u plej-ofu je 32 puta pogodio protivničku mrežu i bio je jedan od najzaslužnijih za osvojen trofej Kupa Srbije i zvanje državnog vicešampiona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com