Promo

ZDRAVLJE DOSTUPNO SVIMA – Na klik do najbolje zdravstvene nege GLOBAL DIGITAL CLINIC

Kompanija Global Digital Clinic (GDC) osnovana je sa ciljem da učini zdravstvenu negu dostupnijom, pristupačnijom i efikasnijom za sve.

Osnivački tim GDC veruje da dobra zdravstvena zaštita i nega nije privilegija, već pravo svakog gradjanina i cilj im je da ona postane dostupna svima. Kreiranjem niza platformi i aplikacija GDC omogućava pacijentima brži, lakši i efikasniji pristup lekarima svih specijalnosti onda kada su im potrebni.

Trenutno su na raspolaganju dve GDC platforme.

Prva je platforma za VIDEO KONSULTACIJE (uz mogućnost formiranja I čuvanja personalnog zdravstvenog kartona) koja omogućava korisnicima komunikaciju sa lekarom/farmaceutom/psihologom kojeg izaberu od kuće onda kada to njima odgovara.

Druga platforma je aplikacija za KUĆNE POSETE LEKARA, kojom korisnici pozivaju sebi najbližeg dostupnog lekara i/ili medicinsku sestaru/tehničara u kućnu posetu u trenutku kada sui m potrebni.

Promo

GDC BAZA LEKARA

GDC okuplja više stotina medicinskih stručnjaka na jednom mestu – od lekara preko medicinskih sestara/tehničara do farmaceuta. GDC svoje usluge pruža kroz saradnju sa strateškim partnerskim klinikama Human, Dermisa, Rheuma Medica, Psiho centar, Audio BM, Naissa, OnkoAS, Fizio Medika i drugim. GDC na ovaj način i kroz navedena strateška partnerstva svojim registrovanim korisnicima nudi lak i efikasan pristup najvećoj bazi vrhunskih stručnjaka iz svih oblasti medicine u Srbiji.

VIDEO KONSULTACIJE

Platforma za video konsultacije omogućava korisnicima da dođu do vrhunskih stručnjaka svih specijalnosti u samo 3 klika.

Digitalna komunikacija, uključujući video pozive, postala je deo naše svakodnevnice i predstavlja efikasan i jednostavan način komunikacije. Sada GDC nudi jedinstvenu mogućnost da svaki korisnik pozove i kontaktira lekara po svom izboru, da sa njim/njom obavi konsultaciju ili pregled iz komfora svog doma. Trajanje konsultacija je ograničeno na 30 minuta.

GDC mreža lekara svih specijalnosti dostupna je korisnicima u samo 3 klika iz komfora sopstvenog doma, bez ikakvog čekanja i bez odlaska na kliniku. Korisnik GDC usluga se postaje jednostavnom registracijom na sajtu, koja je dostupna apsolutno svima.

Kada se korisnik registruje, potrebno je da pronađe lekara koji mu je potreban, pozove odmah i obavi video konsultaciju (ukoliko je lekar u tom trenutku dostupan) ili zakaže video konsultaciju za dan i sat koji mu odgovara.

Registrovani korisnici mogu da vide listu svih lekara koji su u tom trenutku dostupni za video konsultacije ili ukoliko nisu trenutno dostupni mogu da vide njihov calendar i zakažu konsultaciju u terminu kada je izabrani lekar dostupan. Račun korisnika će nakon obavljene konsultacije biti zadužen za iznos koji je naveden za konsultacije sa izabranim lekarom. Nakon završene konsultacije, savet specijaliste stiže na mejl kao i preporuka za dalje korake ukoliko je to potrebno.

KUĆNE POSETE

Kućne posete je jednostavno zakazati putem GDC Visit Me aplikacije biranjem najbližeg dostupnog lekara/psihologa i/ili medicinske sestre/tehničara. Korisnik koji zakazuje posetu, može je zakazati za sebe ili bilo kog člana svoje porodice. Potrebno je samo da se korisnik registruje, pronađe lekara i/ili medicinsku sestru/ tehničara koji mu je potreban i pozove odmah. Izveštaj specijaliste stiže na mejl kao i preporuka za dalje korake ukoliko je to potrebno

Lekari, medicinske i patronažne sestre/tehničari ili celi timovi dostupni su korisnicima 24/7.

Promo

Mobilna aplikaciju za kućne posete – GDC Visit Me – može se preuzeti na Google Play i u App store-u. Aplikacija omogućava da se u samo 3 klika dođe do željenog lekara ili medicinskog osoblja i to po ceni koja je samo 15% veća nego cena pregleda na klinici. Trenutno je dostupna samo na teritoriji grada Niša, a uskoro će biti dostupna i u celoj Srbiji. Nakon što korisnik napravi svoj nalog, omogućava mu se pristup bazi dostupnih lekara i medicinskih sestara/tehničara u svakom trenutku.

SISTEMATSKI PREGLEDI U KOMPANIJAMA

Pored navedenih usluga, GDC je kreirao novi koncept obavljanja sistematskih pregleda za kompanije, nudeći mogućnost obavljanja praktično svih pregleda u kompanijama.  GDC mobilni tim u prostoru kompanije formira mini-kliniku, čime omogućavaju brže i efikasnije obavljanje pregleda. Zaposleni na ovaj način umesto celodnevnog odsustva sa posla, završavaju kompletan sistematski pregled u roku od 2 sata.

Promo

PROMO POPUST – Svi korisnici koji se registruju avgusta i septembra meseca ostvaruju popust od 10% na svoju prvu GDC uslugu koju mogu iskoristiti do kraja oktobra meseca. Kreiranjem niza platformi i aplikacija trudimo se da Vam omogućimo brži, lakši i efikasniji pristup lekarima i medicinskom osoblju svih specijalnosti, onda kada su Vama potrebni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com