Kultura

Zbog velikog interesovanja: Još jedan koncert Ivana Bosiljčića u Nišu!

Koncert koji će svim damama  pokloniti City Marketing Centar, simbolično 8. marta, rasprodat je velikom brzinom, pa su organizatori odlučili da poklone još jedan termin u istom danu. Miljenik ženske publike – Ivan Bosiljčić će, pored termina od 18.30, nastupiti i od 21.30 časova na sceni Narodnog pozorišta!

Kao što je i očekivano veliko je interesovanje za ovog vrsnog umetnika, pa i ne čudi što su karte planule već u prvim danima prodaje.

Mnogo je onih koji su bili zainteresovani da uživo poslušaju obrade velikih domaćih i stranih hitova, u izvođenju ovog glumca čarobnog glasa. Osim toga, Bosiljčić na svojim koncertima rado kazuje stihove Antića, Šantića, Jesenjina i Bodlera, na šta nijedna dama u publici ne ostaje ravnodušna.

Ipak, najbolji način da se uverite u sve ovo o čemu pišemo jeste da 8. marta budete u Narodnom pozorištu, u društvu koje Vi sami odaberete, a ostalo prepustite nama i vrhunskom glumcu na sceni.

“Koncert za sva vremena” biće održan 8. marta u terminima od 18.30 i 21.30, u Narodnom pozorištu. Karata je ostalo još malo, i to za termin od 18.30 časova, pa apelujemo na sve zainteresovane da nabave svoju kartu na vreme, na biletarnici Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj 2/1 ili u City Cafe-u u parku Svetog Save.

Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broju 063 490 460.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com