Servisne

Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže zatvara se za saobraćaj Sjenička ulica

Od utorka 16. jula kreću radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Sjeničkoj ulici u naselju Gornji Komren, poručuju iz JKP “Naissus”. Zbog obimnih i tehnološki složenih radova biće zatvorena Sjenička ulica za saobraćaj u oba smera u periodu do 15. avgusta ove godine.

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Dimitrija Tucovića bb (kod crkve preko puta železničke stanice).

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Nakon utvrđivanja stepena oštećenja vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u manjem delu ulice pored crkve ili na širem području u južnom delu grada.

Ulica Strahinje Simonovića br. 18a.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulici Strahinje Simonovića, kod broja 18a.

Ulica Todora Milovanovića br. 39.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice kod broja 39.

Ulica Ilije Birčanina br. 29.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice kod broja 29.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com