Ekonomija

Zašto je Sajam automobila bitan gradu?

Niš se davne 2009. godine upisao u listu gradova u kojima se održavaju Sajmovi. Delovalo je nestvarno i nemoguće, ali ipak, uspelo je. Veliki broj atraktivnih automobila, ogromno interesovanje posetilaca pokazalo je da je ovom gradu, koji slobodno može da se okarakteriše kao centar jugoistočne Srbije bila potrebna ovakva privredno turistička manifestacija.

U dane održavanja Sajma u naš grad dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona, koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila. Takva slika bila je i ove godine. Deseti jubilarni Sajam automobila, zaista može da se pohvali da je oborio sve rekorde po posećenosti. I ne samo da je bio posećen, već oni koji su obišli Sajam nisu krili oduševljenje organizacijom i ponudom.

SIMBOL POŽRTVOVANOSTI I ISTRAJNOSTI: Jubilarni X Sajam automobila oborio rekorde!

Za svakoga je kažu bilo po nešto, ističu građani koji su se nakon Sajma obraćali organizatorima. Izdvajamo jedan mejl koji nam je poslao naš sugrađanin Stefan Petrović. “Mejl prenosimo u celosti, a Stefanu se zahvaljujemo na lepim rečima uz obećanje da ćemo se truditi da sledeće godine budemo još bolji”, reči su direktora Sajma Olivera Paunovića.

 

Poštovani gospodine Paunoviću,

Posetio sam i ove godine vaš jubilarni 10. Sajam automobila kao i svih prethodnih 9 do sada. Na sajmu sam bio kao i svake godine sva 3 dana jer sam veliki ljubitelj i poznavalac automobila.

Želeo bih da Vam čestitam na organizaciji sajma i njegovoj uspešnosti koji je svake godine na sve višem nivou. Uspeli ste celu deceniju da istrajete u tome da naš Niš ima svoj Sajam automobila, tj.jednu manifestaciju koja previše znači našem gradu i njegovim gradjanima i celoj Srbiji, jer je jedini sajam južno od Save i Dunava i jedna velika privredno-turistička manifestacija. Siguran sam da nije lako istrajati u tome jer ste se sigurno suočavali sa mnogim preprekama i problemima, ali ste uspeli u svojoj nameri da ih prevazidjete i organizujete sajam kakav svi zaslužujemo. Nadam se da će Niš u skorije vreme dobiti i svoj sajamski prostor, ali i hala Čair odiše nekom pozitivnom energijom pa je i atmosfera na sajmu veoma prijatna i što bi mi rekli prava domaćinska.

Stvarno bih i Vama i Vašem timu najiskrenije čestitao za sve što se tiče sajma. Imali smo prilike da vidimo stvarno ekskluzive i naravno prelepe nasmejane hostese koje čine sajam posebnim jer bez njih ne bi bio isti.

Posebno mi je drago što je ovaj jubilarni 10.sajam automobila otvorio jedan veliki čovek i jedno veliko ime u svetu automobilizma Mladen Alvirović.

To što je ranije radio njegov otac Mirko Alvirović koji je otvorio 1. sajam, a sada on, je za svaku pohvalu i za sve čestitke jer uspesi sve govore.

Redovno pratim njegovu emisiju SAT i kupujem revije,i zato mi je posebno drago i što sam imao priliku da ga lično upoznam na dan otvaranja sajma kao i deo njegovog tima sa kojim saradjuje.

Na kraju, Vama i Vašem timu bih poželeo sreću u narednim godinama koji dolaze.

Hvala Vam puno, sa nestrpljenjem ću čekati 11.sajam automobila. Vidimo se!

Sve najbolje,
Stefan Petrović

Pogledajte kako je Mladen Alvirović, urednik emisije SAT na RTS-u govorio o Sajmu automobila u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com