Promo vesti

Zasladite Dan zaljubljenih u poslastičari Sweet secret

Poslastičara „Sweet secret“ nudi sve ono za čime težimo kada je Dan zaljubljenih u pitanju. Mesto za dvoje, romantična atmosfera i jedinstvene poslastice koje će „zasladiti“ vaš izlazak i ulepšati dan.

Kao tajni sastojak ili „slatka tajna“ koju koriste u svakoj recepturi tu je nezamenljiva porodična tradicija duga 13 godina, ali i velika količina ljubavi prema ovom poslu, bez kojih ne bi sve bilo tako ukusno i lepo.

U svom bogatom asortimanu poslastičara „Sweet secret“ nudi veliki broj najrazličitijih i originalnih torti i kolača u kojima je uživanje zagarantovano. Ono što ih zasigurno izdvaja od ostalih ugostitelja je najbolja šampita u gradu, koja nikada ne izlazi iz mode.

Originalni recepti iz celog sveta!

Ukusi slatkiša u polsastičari „Sweet secret“ jedinstveni su i razlikuju razlikuju se od ostalih, jer se svi prave po receptima i „domaćem“ načinu iz mesta odakle potiču.

Putujući po Italiji, Grčkoj, širom Evrope i sveta, sakupljeni su recepti najlepših poslastica i u originalu posluženi Vama!

Ukoliko se odlučite da u ovim poslasticama uživate isključivo u dvoje, na nekoj sebi dražoj lokaciji, postoji i mogućnost dostave na kućnu adresu.

Poslastičara „Sweet secret“ je idealno mesto za uživanje sa voljenom osobom, za proslave važnih datuma i porodična okupljanja. Sama lokacija koja je u srcu Bulevara, jednog od najlepših gradskih naselja, dovoljan je poziv da snežne dane, a i one koje nakon njih slede, provedete baš tamo!

Sweet secret
Park Svetog Save 10
 065 8609050
Facebook

 

Dobro došli! 

 

 

 

]

 

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close