Hronika

Zaplenjeno 28 kilograma obrane marihuane, uhapšeno pet osoba (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, zaplenili su oko 28 kilograma obrane marihuane i uhapsili četiri pripadnika kriminalne grupe M. M. (1967), J. T. (1976), D. Ž. (1962) i D. S. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz policije.

Takođe, ovom prilikom uhapšen je i M. S. (1991) koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je osumnjičene uhapsila kada su se vraćali iz zasada u jednom selu na Staroj planini, sa dva džaka obrane marihuane, a u zasadu su pronađene još 273 biljke kanabisa.

Prilikom pretresa stanova i objekata koje su koristili osumnjičeni oduzeto je više mobilnih telefona, vagica za precizno merenje i putničko vozilo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com