Kultura

Zakazan 57. Sajam knjiga u Nišu

Nakon pauze zbog koronavriusa, ljubitelji knjige će ponovo moći da pogledaju najnovije naslove, ali i da pazare po sniženim cenama svoje omiljene knjige. Sajam knjiga će se održati u niškoj hali “Čair”, od 26. novembra do 4. decembra od 10 do 20 časova.

Niški sajam knjiga i grafike je manifestacija posvećena knjizi, čitaocima, izdavačima i štamparijama, kao i drugim akterima književnog i kulturnog života Niša i Srbije.

Organizator sajma, Niški kulturni centar, svake godine dovodi naše najveće i najznačajnije izdavačke i knjižarske kuće, sa izdanjima iz oblasti lepe književnosti, umetnosti, arhitekture, građevinarstva, mašinstva, elektronike, informatičkih tehnologija, medicine, farmacije, veterine, ekologije, ekonomije, menadžmenta, sociologije, filozofije, komunikologije, marketinga, odnosa s javnošću, istorije, muzikologije, kulturologije, etnologije, estetike, psihologije…

Svake godine su prisutni i štandovi sa rečnicima i udžbenicima stranih jezika, i, naravno, najnovija izdanja domaće i strane beletristike.

Sajam knjiga prate i brojne promocije, književni susreti i razgovori, potpisivanje knjiga od strane naših uglednih pisaca i drugi prateći programi.

Posle Beogradskog sajma knjiga, Niški sajam knjiga je najveća manifestacija ove vrste u Srbiji. Godine 2014. Niški sajam knjiga i grafike je proslavio 50. godina postojanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com