Društvo

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima radovi na ambulanti i pošti u Brzom Brodu teku po planu

Osnovni gradjevinski radovi na rekonstrukciji ambulante, pošte i Mesne zajednice u Brzom Brodu su u završnoj fazi, a uskoro počinju instalacioni radovi. Prema rečima Katrine Radenković iz Kancelarije za lokalni i ekonsomski razvoj radovi teku po planu. Ambulanta se gradi na mestu gde se nalazi Mesna zajednica, u centru naselja, i ona će biti sastavni deo zgrade u kojoj se nalazi i Pošta.

„Na mestu starog objekta u Brzom Brodu gradi se novi površine 460 kvadratnim metara. Prostor je namenjen za ambulantu, laboratoriju, savetovalište za decu i omladinu kao i za prostor pošte i Mesne zajednice“, rekla je Radenković.

Gradonačelnica Niša je poručila da radovi teku po planu. Rok za završetak radova je 90 radnih dana.

„Radovi na novoj ambulanti i pošti u Brzom Brodu teku po planu i predviđenoj dinamici. Meštanima će na raspolaganju biti kompletna medicinska usluga“, izjavila je gradonačelnice.

Grad Niš je za ovu investiciju izdvojio 36 miliona dinara, nakon što su sami stanovnici naselja Brzi Brod zahtevali da im se napravi ambulanta, da ne bi išli u ambulantu pri Elektronskoj industriji ili do Niške Banje. Naselje je veliko, u njemu živi 8.000 ljudi i oni zaslužuju da imaju sve uslove za nesmetani život, rekli su ranije predstavnici grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com