Politika

Zabranjeno održavanje „Otvorene skupštine grada Niša“

Naprednjački režim zabranio je održavanje zakazane Otvorene skupštine opozicionih političkih organizacija u Nišu, na kojoj bi od gradskih odbornika bilo zatraženo da se javno izjasne da li će glasati protiv otuđenja aerodroma. Zabrana je stigla očigledno kao posledica straha naprednjačkih odbornika i pokušaja da svoju sramotu, zbog saučestvovanja u pljačkanju Niša, sakriju od javnosti, smatra opozicija.

Naime, tribina niške opozicije trebalo je, kako je zakazano i najavljeno, da se održi juče u sali Skupštine grada. Međutim, Gradska uprava je dostavila „objašnjenje“ da sala, iako slobodna, ne može da se koristi jer „nije tehnički osposobljena“, pošto su, navodno, u toku radovi na održavanju sistema klimatizacije. Šefovima odborničkih grupa iz redova opozicije nije bilo dozvoljeno da izvrše uvid u salu, ali su naše ekipe jutros ipak uspele da uđu u zgradu Gradske uprave i da salu zateknu – praznu i zaključanu, ističe se u saopštenju opozicionih partija.

Radovi na održavanju klimatizacije ne mogu da remete korišćenje sale, jer se i ne obavljaju u njoj, već u okolnim prostorijama, dodaju

Mogu da arče sve javne resurse i državne službe i zloupotrebljavaju ih kao dekor u svojim manipulativnim predstavama. Mogu da vređaju Nišlije, ucenjuju ih, serviraju laži preko uzurpiranih medija, služe se prevarama i sitnim podlostima. Ali ništa od toga im neće pomoći da opravdaju štetu nanetu svim građanima Niša jer će jednog dana za sve učinjeno odgovarati, navodi u saopštenju niška opozicija.

Saopštenje su potpisale:

1.Demokratska stranka – Niš
2.Dosta je bilo – Niš
3.Dveri – Niš
4.Levica Srbije – Niš
5.Narodna stranka – Niš
6.Niška inicijativa
7.Nova stranka – Niš
8.Pokret slobodnih građana – Niš
9.Pokret za preokret – Niš
10.Socijaldemokratska stranka – Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com