Hronika

Za vikend procesuirano čak 600 saobraćajnih prekršaja u Nišu. Šestoro vozilo pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, prilikom redovne kontrole saobraćaja, tokom vikenda, otkrili su i procesuirali 600 prekršaja i iz saobraćaja isključili šest vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i protiv njih podneli prekršajne prijave.

 

“Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom kokaina i alkohola isključeni su vozači motocikla „jamaha“ i automobila „porše“, dok je vozač automobila „santa fe“ isključen zbog vožnje pod dejstvom kanabisa”, objašnjavaju u policiji.

Dvojica vozača su izazvala saobraćajnu nezgodu svojim vozilima tako što su sleteli sa puta.

“Alkotestiranjem je utvrđeno de je vozač automobila „ford“ upravljao sa 2,11 promila alkohola u organizmu, a vozač teretnog voziloa „GMS“ sa 2,46 promila”, navode.

Policija je takođe iz saobraćaja isključila i pedesetjednogodišnjeg vozača automobila „pežo“ koji je upravljao sa 1,85 promila alkohola u organizmu.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno i pridržavaju svih saobraćajnih propisa, da poštuju ograničenje propisane brzine kretanja i da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola, kako bi sačuvali svoje živote i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Koliko motora je poslato na vanredni tehnički zbog prepravke auspuha i pravljenja buke u gradu?. Koliko motora je kažnjeno zbog nasilničke vožnje pogradu Nišu?. Koliko konjskih zaprega je isključeno iz saobraćaja u gradu Nišu?

  2. Saobracajna policijo! Ovim ste dokazali ( cast izuzecima koji su jos uvek Srbi i ljudi) da ste u sluzbi politickih stetocinana na vlasti, a protiv naroda guleci mu i ono malo koze sto mu je ostalo! Nije vama stalo do bezbednosti saobracaja, nego do popune budzeta jer fali novac za odrzavanje kriminalnog sistema, pa udri po narodu! ALI NAROD PAMTI PA VRATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com