Promo

ZA SAVRŠENI VID i nakon 50. godine – Klinika Maja

Svi neminovno starimo iz dana u dan i kao posledica ovog prirodnog procesa javljaju se promene koje utiču na ceo organizam, a i na naše oči. Svako zdravo oko nakon 45. godine života više ne može jasno da vidi sitne detalje i predmete u neposrednoj blizini. Čitanje, rad za računarom, čitanje i pisanje poruka na mobilnom telefonu sada zahtevaju nošenje naočara za blizinu.

Svakodnevne aktivnosti koje smo do skora obavljali bez ikakvih problema, postaju otežane ili nemoguće. Različite distance više nisu kristalno jasno pa je recimo, vožnja i pogled u daljinu mutan, kao i pogled u brzinometar.

„Sa razvojem tehnologije i pojavom specijalnih multifokalnih sočiva izbor postoji, a odluka je na strani pacijenta“, poručuju iz specijalne očne bolnice „Klinika Maja“.

Multifokalna sočiva predstavljaju jedno od najnovijih dostignuća savremene oftalmologije, a njihova glavna prednost jeste da omogućavaju dobar vid na blizinu, srednju daljinu i daljinu. Ova specijalna sočiva se najčešće ugrađuju tokom operacije katarakte, a mogu se ugraditi i kod onih pacijenata koji žele da se oslobode nošenja naočara ili sočiva, a nemaju kataraktu.

U kategoriju „dobrih“ kandidata spadaju još osobe koje vode aktivan život, osobe koje imaju dalekovidost, kratkovidost, astigmatizam, a pritom nemaju pridruženih očnih bolesti. Dakle, ugradnja multifokalnih sočiva je rešenje za mnogo očne probleme, a iz Klinike Maja porčuju još da danas, takoreći ne postoji dioptrijski problem koji se ne može rešiti.

Više informacija na klinikamaja.rs

Vizantijski Bulevar 33, Niš
Telefon: 018 533 036
Email: info@klinikamaja.rs

Radno vreme
Radnim danima: 09:00 – 20:00 h
Subotom: 09:00 – 15:00 h
Nedeljom: Ne rade

Pratite ih i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com