Sport

Za nastavak uspešne serije – Radnički dočekuje Rad

Utakmica 28. kola Superlige Srbije u kojoj će snage odmeriti Radnički i Rad igra se na niškom Čairu u subotu od 17 sati.

Oni su spoj mladosti i iskustva, tako da nas čeka teška utakmica, tako je utakmicu najavio šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

“Neće nam biti lako protiv Rada. To je ekipa koju ja veoma cenim i poštujem i uvek sam o njoj govorio u superlativu. Mi smo jesenas odigrali sa njima nerešeno na Banjici i to je po meni bila naša najlošija utakmice ove sezone. Oni imaju kvalitet, vode ga ljudi koji vole taj klub i ono što ih krasi je ogranizacija na svim nivoima. Rad ne zaslužuje da bude na poziciji na kojoj se trenutno nalazi i to po meni nije tim za ispadanje iz lige. Rad ima dobre pojednice i puno igrača koji kroz nastupe u tom klubu žele da vrate karijere na pravi put. Naš protivnik ovde nema šta da izgubi i doćiće ovde da se nadigrava, a takvu ekipu je teško savladati“, istakao je Lalatović.

Radnički je trenutno drugoplasirani na tabeli Superlige sa 68 bodova, dok se Rad bori za opstanak i trenutno je 14. sa samo 21 bodom.

Nermin Haskić se oporavio posle povrede, vratio se i Saša Stojanović, Petar Petrović se još nije oporavio, a svi ostali fudbaleri su u -pogonu-.

Uobičajne su cene karata i za meč protiv Rada. Mesto na istočnoj i zapadnoj tribini je 300 dinara, za južnu treba izdvojiti 150 a za stolicu u loži 1.500 dinara.

“Koristim priliku da pozovem naše navijače da dođu u subotu i pomognu nam da pobedimo Rad. Mi smo u prethodnim kolima imali lepu posetu na Čairu, ali ja verujem da ona može biti još bolja. Ulazimo u ključni deo sezone i podrška nam je neophodna“, rekao je šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com