Društvo

ZA MLADE: Ćaskanja na travi o ljubavi i seksu

U parku Čair održana je prva u nizu radionica Programa 1, ”Ćaskanja na travi – o ljubavi i seksu!”. Tema je bila – “Toliko toga još želim da znam o svojoj seksualnosti”.

Predavači su bili  dr Čedomir Šagrić iz Instituta za javno zdravlje Niš i pedagog Ivana Vračkić Todorović iz Uprave za omladinu i sport grada Niša.

“U prilično neformalnom 60-ominutnom razgovoru, pokrenuli smo brojna pitanja o seksualnosti, ljubavnim i seksualnim vezama, komunikaciji među partnerima, asertivnosti u odnosima i drugim nedoumicama i nepoznanicama od značaja za mlade i njihovo poimanje seksualnosti”, kazali su predavači.

Foto: GO Medijana

Naredno ćaskanje zakazano je za sledeću sredu, 26. jula, a prijave se šalju na  mejl: kzm.medijana@gmail.com. Organizatori radionica kažu da u prijavi obavezno treba navesti ime, godište i br. telefona.

Inače, Letnje kurseve i radionice Gradska opština Medijana realizuje u saradnji sa partnerskim institucijama – Centrom za promociju zdravlja, Institutom za javno zdravlje Niš i Upravom za omladinu i sport grada Niša – Drogabljack Prevencija Bz Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com