Društvo

A za kraj osmogodišnjeg školovanja – ROK KONCERT

U osnovnoj školi “Bubanjski heroji” u naselju “Milka Protić” osmaci su kraj školovanja proslavili na pravi način, rok koncertom u dvorištu škole. Bend su činili polaznici škole “Art centar Niš” i učenici osmog razreda ove škole, a na repertoaru su bili rok hitovi domaćih i stranih izvođača.

Generacija koja se rodila 2002. godine došla je do male mature, a kraj jedne etape u školovanju, obeleželi su koncertom na otvorenom.

Andrija Radulović, muzičar i učenik završnog razreda OŠ “Bubanjski heroji”

Kako su rekli Niškim Vestima, žurka u dvorištu škole “Bubanjski heroji” u naselju ”Milka Protić” trajala je od 18.30 do 20 sati, a svoje muzičko umeće pokazalo je oko dvadesetak polaznika škole “Art centar Niš”, među kojima su bili i učenici osmog razreda ove škole.

Na koncertu koji je trajao sat i po, mogli su se čuti hitovi “Always on the run”, “It’s my life”,” Play that funky”, ali i “Mornar”, “Neko te ima” i mnogi drugi. A da su u muzici uživali i izvođači i publika, svedoče aplauzi i ovacije nakon svake pesme, prenose nam.

U poplavi turbo folka kojoj smo izloženi poslednjih decenija, ovaj primer OŠ “Bubanjski heroji” uliva nadu da ima “svetla na kraju tunela”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com