DruštvoKultura

Za doček Nove godine Boban Zdravković i Viki Miljković, 30. decembra Riblja Čorba

Za doček Nove godine na centralnom niškom trgu nastupiće pevači Boban Zdravković i Violeta Miljković, a 30. decembra uveče na trgu će koncert održati Riblja Čorba, saopštila je danas gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je kazala da će ta dva koncerta, sa obezbeđenjem, ozvučenjem, binom i vatrometom koštati grad 10,9 miliona dinara.

Gradska većnica Adriana Anastasov rekla je da će 1. decembra početi novogodišnje ukrašavanje grada i tada će biti predstavljen kalendar događaja u gradu u naredna dva meseca.

„Od 26. decembra do 1. januara imaćemo novogodišnje aktivnosti na centralnom gradskom trgu. Kao i prošle godine ustanove kulture organizovaće celodnevne programe. Imaćemo i saradnju sa ZOO kutkom“, izjavila je Anastasov na konferenciji za medije u Skupštini grada Niša.

Anastasov je istakla da je tokom prethodnih novogodišnjih praznika Niš posetilo više od 10.000 turista, a očekivanja su da taj broj ove godine bude premašen. Komentarušići izbor pevača koji će nastupiti u novogodišnjoj noći, Anastasov je izjavila da je opredeljenje grada da na koncertima uvek budu i „niške snage“, što i građani predlažu i podržavaju.

Boban Zdravković na Trgu kralja Milana za Novu godinu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. I, koliko će da košta to “zadovoljstvo” kad se narod unapred već izjasnio i izjavio da se ta sredstva iskoriste u humanitarne svrhe??? Jel’ neko vidi na šta porodilište liči? Koliko je bolesnih ljudi i dece? Koliki komunalni problemi postoje u gradu?? U kakvom stanju su nam ulice?? Imamo “Zetsko” jezero svaki pud kad padne jača kiša. Šta bi sa azilom za napuštene životinje? Gde je sve ostalo…..????

  2. Jel moze da vam dam broj telefona od Blaskovic dogovori te se sa njim +38163… dajte mu ovom iz Palilula sto organizacije koncerti broj izvolite broj od njenog Menadžera od Aleksandra Prijovic

  3. Molim vas prekinite vise sa tim vatrometima. Svi oni koji imaju zivotinje ne mogu mirno da proslave novu godinu od stresa. Pate i ulicne zivotinje. Ja sam za protest, dokle vise. I gusimo se i stetimo zivotinjama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com