Promo

Za avgustovsku akciju izabrani su najtraženiji tretmani – LONGA VITA

Uz istraživanje Poliklinike LONGA VITA, a i uzimajući u obzir doba godine – za avgustovsku akciju su izabrani najtraženiji tretmani. Od dubinske nege lica najprestižnijim tretmanima, preko botoksa lica do botoksa protiv hiperhidroze (prekomerno znojenje)!

Upoznajte se sa izuzetnim tretmanima sa REVIDERM dermokozmetikom koji će vašem licu vratiti jedrinu, vlagu, ujednačen ten, mladolikost!

Za neke je koža samo granični organ našeg tela, za druge je ogledalo duše. U svakom slučaju, koža nas čini istinski vidljivima i daje izraz našoj individualnosti. Dovoljan razlog da se detaljnije neguje ovaj funkcionalno svestran organ i da se razume njegova struktura.

BLISKOST SA KOŽOM je naša filozofija i želimo vas uveriti u značenje toga!

1.REVIDERM HYDRAMAX TRETMAN

AESTHETICA LONGA VITA – REVIDERM HYDRAMAX TRETMAN

2.SUMMER READY TRETMAN

AESTHETICA LONGA VITA – SUMMER READY

3.LONGA VITA SPA TRETMAN

AESTHETICA LONGA VITA – LONGA VITA SPA TRETMAN

Iz nege lica zalazimo u svet neinvazivnih estetskih tretmana! Jedan od najpopularnijih je ovog meseca na akciji!

BOTOX

AESTHETTICA LONGA VITA – BOTOX

Da botox nije samo u estetske svrhe, govori i činjenica da se još od 1980. botulinum toksin koristi u medicini za lečenje strabizma (zrikavosti) kao i nevoljnih pokreta kapaka tzv. blefarospazam. 1992. se pojavljuju radovi vezani za tretman bora između očiju (glabela). Od 1994. se koristi za tretman znojenja.

HIPERHIDROZA – DA LI VAM TO REMETI KVALITET ŽIVOTA I SVAKODNEVNICU?
BOTOX je odgovor!

U mesecima visokih temperatura, ovaj tretman je izuzetan i oslobađa vas nelagode, a i prekomernog znojenja i do 6 meseci!

BOTOX PROTIV HIPERHIDROZE

AESTHETICA LONGA VITA – BOTOX PROTIV HIPERHIDROZE

Za koji god tretman da se odlučite, budite uvereni da dobijate detaljan, individualan pristup, samim tim najbolje savetovanje sa lekarima iz centra LONGA VITA.

“Svesni smo da imate pitanja i baš zato su konsultacije kod nas besplatne. Kod nas je tim doktora estetske medicine i pre svega ljudi koji razumeju da i neinvazivne metode traže poverenje, sigurnost i kvalitet”, poručuju iz LONGA VITE.

Budite slobodni da i kontaktirate! 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja vam olakšava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com