Promo

Yumis je prijatelj svake kuhinje – Natural i Ekočin

Svima nama dobro poznati Ekočin dodatak jelima, prepoznatljiv na rafovima marketa širom regiona, jedan je od proizvoda Yumisa, a tu je i Natural začin.

Ekočin dodatak jelima sa povrćem. Dodatak koji jelo čini potpunim, koristi se za pripremu tradicionalnih jela, jednako i u savremenoj kuhinji.

Sadrži kombinaciju različitih vrsta pažljivo biranog kvalitetnog sušenog povrća. Visok sadržaj povrća jelu, naročito mesu daje originalan ukus. U vise gramaža, potpuno je prilagodjen potrebama domaćica.

Natural začin – Kompanija Yumis je kategoriju dodataka jelima proširila novim natural Ekočinom. Natural začin je potpuno prirodan dodatak jelima, sa visokim sadržajem povrća bez veštačkih dodataka

  • Bez glutaminata
  • Bez veštačkih boja
  • Bez aroma i aditiva
  • 100% bez dodataka
  • sadražaj povrća  i zacina 18,8%

„Rezultat višegodišnje saradnje tima stručnjaka Kompanije Yumis i nemačke Kompanije Lodige je i zvanično otvaranje nove proizvodne linije u kategoriji začina i supa. Kompanija Yumis pustila je u rad krajem novembra 2015. novu proizvodnu liniju vrednu više od pola miliona evra.“ – kažu u Yumisu.

Ovaj projekat potvrđuje poslovnu politiku Kompanije Yumis i spremnost za praćenje i primenu svetskih standarda u prehrambenoj industriji.

„Samim tim proizvodno – tehnološki proces je podignut na najviši i najsavremeniji nivo, i po standardima, kompaniju Yumis, svrstava u rang  svetskih kompanija iz ove branše, a po kvalitetu parira vodećim svetskim brendovima.“ – ističu u Yumisu, „Takođe, Kompanija Yumis je postgla optimizaciju kompletnog poslovanja i obezbedila maximalno smanjenje troškova.“

Kompanija Yumis nastavlja dalje sa praćenjem svetskih trendova i implementacijom istih kroz sopstveni system poslovanja i to u cilju pružanja proizvoda visokog kvaliteta po zahtevima i standardima koje zadaju kako domaće tako i inostrano tržište.

YUMIS
Bul. Sv. cara Konstantina
80-86
018 561 421
018 561 422
Facebook – YUMIS doo
www.yumis.rs

YUMIS novitet po vašem ukusu – NOODLE

>>>Prijatelj svake kuhinje<<<

Pronađite nas na nekim od rafova marketa!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com