Promo

YANDEX GO STIGAO U NIŠ

Yandex Go, onlajn servis za naručivanje prevoza, lansiran je u Nišu nakon uspešnog perioda testiranja.

Od danas, građani Niša mogu da naruče taksi putem mobilnih uređaja, a aplikacija će automatski odrediti korisnikovu poziciju koristeći GPS i pronaći vozača koji će stići u najoptimalnijem vremenu.

Za partnere, Yandex Go će omogućiti više narudžbina i prilike za povećanje prihoda.

Da biste počeli da koristite Yandex Go, potrebno je da preuzmete aplikaciju putem App Store ili Google Play i registrujete se. Potom, kako biste naručili taksi, potrebno je da unesete adrese ili naziv mesta polaska i odredišta. Aplikacija će prikazati okvirnu cenu vožnje, opis vozila i alat za komunikaciju sa vozačem.

Foto: Yandex Go

Yandex Go aplikacija takođe ima onlajn korisničku podršku koja radi 24 časa. U aplikaciji možete postaviti pitanje ili prijaviti problem, na primer, ako ste nešto zaboravili u automobilu. Sa druge strane, aplikacija je dostupna na različitim jezicima, uključujući srpski, a ono što je najvažnije – moguće je platiti gotovinom i karticom.

„Naš cilj je da proces naručivanja taksija učinimo brzim i udobnim za što veći broj korisnika u Srbiji i raduje nas što je Yandex Go postao dostupan građanima Niša. Aplikacija je dizajnirana da poboljša korisničko iskustvo prilikom naručivanja vožnje, na primer, omogućava korisnicima da pretražuju lokacije po imenu i kreiraju omiljene adrese, što dodatno smanjuje vreme pretrage. Putnici mogu pratiti kretanje vozila u realnom vremenu zahvaljujući mapama koje smo razvili. Yandex Go takođe nudi dodatne funkcije, uključujući mogućnost naručivanja više taksija istovremeno ili naručivanja automobila za drugu osobu’’, izjavio je Đorđe Đaković, direktor operacija u kompaniji Yandex Go.

Foto: Yandex Go

Yandex Go aplikacija je trenutno prisutna u pet gradova Srbije, uključujući najveće gradove kao što su Beograd i Novi Sad, a od sada zvanično i u Nišu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com