Ekonomija

Vučić: Wizz air ukinuo letove zbog nedovoljno popunjenih aviona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da je “Viz er” doneo odluku o ukidanju letova od Niša do Malmea zbog nedovoljne popunjenosti svojih aviona.

Kako je kazao Vučić, Vlada Srbije pregovara sa “Er Srbijom” o uvodjenju letova iz Niša do različitih svetskih destinacija.

“Uveren sam da će to biti velika i veoma značajna novost”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Oficirskom domu.

On je poručio gradjanima Niša da ne brinu i rekao da će država uložiti mnogo više novca u niški aerodrom.

“Neće biti prebacivanja para sa aerodroma na odredjene agencije bez ikakvog zakonskog osnova. Ljudi će imati zagarantovan posao i sigurnu budućnost”, rekao je Vučić.

On je dodao da će, nakon što “Vansi” preuzme upravljanje beogradskim aerodrom, država sve svoje snage usmeriti u razvoj niškog aerodroma i aerodroma Ladjevci.

“Aerodrom u Nišu će biti suštinski glavni srpski aerodrom, u koji će ulagati srpska država ,i očekujemo još bolje rezultate i sve više turista”, rekao je Vučić, nakon sastanka sa predsednicima opština i načelnicima pet okruga na jugu Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com