Politika

Vučić u Nišu na stranačkom skupu u hali Čair

Predsednik Republike i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić sutra će u niškoj hali „Čair“ učestvovati na stranačkom skupu o izborima i stranačkim aktivnostima, potvrdio je nezvanično za agenciju Beta veći broj članova ove stranke.

Po njihovim rečima, mesni odbori u Nišu dobili su „kvotu“ članova koje moraju da dovedu na skup i u toku je prijavljivanje zainteresovanih.

Zvanične potvrde Vučićevog dolaska u Niš za sada nema, a kako saznajemo skup je zakazan za 18 sati.

Doskorašnji poverenik niškog Gradskog odbora SNS i šef odborničke grupe Zvezdan Milovanović rekao je za agenciju Beta da je on samo „običan član“ i nije ovlašćen da daje informacije.

„Jesam šef odborničke grupe i možete u vezi toga da me nešto pitate, ali za skup pitajte nekog iz stranke. U vezi stranačkih sastanaka niti sam u organizaciji, niti znam detalje“, izjavio je Milovanović, a prenosi Danas.

Dodao je da će sutra „biti sigurno neki skup“, ali da ne zna ko će doći.

U Gradskom odboru SNS u Nišu rekli su da će informacije o sutrašnjem skupu dostaviti „čim ih budu imali“, navodi agencija Beta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Dolazimo na poziv A. Božanić. Ona je osa SNS stranačke rotacije u Nišu, manite Sotirovsku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com