IZBORI 2023.Politika

Vučić očekuje da nova Vlada bude formirana do marta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će naredne nedelje predstaviti veliki plan o razvoju Srbije i da se nada da će Vlada Srbije biti formirana do marta.

Vučić je dodao da je na svaku priču opozicije o krađi izbora i fantomskim biračima odgovoreno, te da je svaki birač morao da dođe na biračko mesto, da bude upisan u birački spisak.

“Već sledeće nedelje mi predstavljamo plan za budućnost, svojevrsni nju-dil ili Maršalov plan za Srbiju i za nas kreće veliki posao. Od juče teku rokovi za dodelu mandata, pa onda imamo mesec dana za konstituisanje skupštine, vlada treba da bude formirana do maja a ja se nadam da će biti najkasnije u martu”, rekao je Vučić.

On je istakao da se nije čuo ni sa kim iz OEBS ili ODIHR, te da će kada njihov konačni izveštaj o izborima bude stigao, posao vlade biti da primeni te preporuke.

Kada je reč o beogradskim izborima, kaže da se danas ili sutra očekuju konačni rezultati, i da će o budućoj gradskoj vlasti sa ostalim strankama pregovarati Miloš Vučević i Aleksandar Šapić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com