Društvo

Vraćena voda dužnicima, dok traje vanredno stanje

Po Naredbi Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Niša, JKP „Naissus“ je do danas priključilo na vodovodnu mrežu više od 200 isključenih korisnika.

Reč je o privremenom priključenju onih korisnika, koji su predhodno, zbog dugovanja isključeni sa mreže niškog vodovodnog sistema.

Građani koji imaju velika dugovanja imaće vodu dok traje vanredno stanje. Potpuno je razumljivo da dok traje borba protiv koronavirusa i kada neprekidno dobijamo uputstva o održavanju higijene, da svim našim korisnicima pružimo iste uslove za to. Dugovanja su jedno, potrebe nešto drugo. Kada prođe vanredno stanje, rešavaćemo probleme u vezi sa plaćanjem“, kažu iz JKP “Naissus”.

Takođe u skladu sa Naredbom gradskog štaba, obustavljene su sve aktivnosti na isključenjima korisnika sa vodovodnog sistema, u svim objektima koji su namenjeni za stanovanje.

Ove mere trajaće do okončanja vanrednog stanja.

Ostali korisnici usluga javno komunalnog preduzeća „Naissus“ koji žele da se informišu o priključenju na gradsku vodovodnu mrežu, mogu da se jave na telefone 018/502-714 ili 018/502-747.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com