Hronika

Vozio sa 3,6 promila alkohola u krvi i izazvao sudar, nema povređenih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu zadržali su četrdesetosmogodišnjeg vozača „alfe“ koji je sa 3,06 promila alkohola u organizmu, jutros u Bulevaru Medijana, udario u „pežo“ kojim je upravljao   četrdesetjednogodišnji muškarac.

Vozač „pežoa“ potom je udario u „golf“ koji je vozio pedesetogodišnji muškarac, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Protiv četrdesetosmogodišnjeg vozača će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Iz policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ma sta apeluju iz policije kada I Ono sto I’m se prijavi ne zaustavljaju. Prijavljeno I’m je I reg br tablica I Koji je automobil I ime I prezime vozaca Koji stalno vozi pijan I moze da ubije nekog a policija nista nije uradila po tom pitanju. I odakle dokle se krece. Tek kada se Desi nesto onda je kasno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com