Društvo

VOZAČI OPREZ! Rupa pored šahte u Mokranjčevoj ulici

Vozači koji ovih dana prolaze Mokranjčevom ulicom moraju da obrate posebnu pažnju na rupu koja se pojavila na kolovozu, na početku ove ulice, u blizini Svetinikolske crkve koja je za sada "obezbeđena" drvetom.

Posebnu opasnost za vozače predstavlja to što se šahta i rupa nalaze na strmom delu ulice tako da ne mogu da se primete iz daljine, već kad im se vozilo približi na svega par metara.

“Mi smo već dali nalog izvođačima da to krene, ovih dana je počela asfaltna baza da radi i vrlo brzo ćemo sanirati sve u tom delu grada, ne samo u toj ulici.  Malo strpljenja, lepo vreme nam ide na ruku, tako da krećemo da radimo po gradu”, kazao je za Niške Vesti V.d. direktora Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. U… bas kad je izisla vest i slika, vi ste hteli da sanirate ! Dal ,bre, mislite, da smo svi, koji zivimo u ovom propalom Nisu veverice ?

  2. Hoće li neko da stane na put pripadnicima nacionalne manjine, koji zbog 100-200 dinara za šahtu, koja se prilikom prodaje polomi, naprave ljudima veliku štetu, a o bezbednosti da ne govorimo. Dokle bre više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com