Promo

VOGELI FASHION: Potreban modelar sa iskustvom

Niškoj Modnoj kući VOGELI potreban je modelar sa iskustvom rada na računaru koji vlada programima za modeliranje. Bogato radno iskustvo je prednost ali nije presudno da kandidat i dobije posao.

“Izabrani modelar dobiće stalan radni odnos i obezbeđen prevoz. Ako želite da budete deo uspešnog kreativnog tima i volite da radite u dimaničnom okruženju uz dobar kolegijalan odnos, Modna kuća VOGELI je upravo mesto gde ćete da napredujete i iskažete svoje znanje u najboljem svetlu”, kažu u ovoj uspešnoj kući mode.

ZAINTERESOVANI MODELARI MOGU DA SE JAVE:
na email: acavogeli@gmail.com ili na telefon:063/647708

Modna kuća Vogeli počela je sa radom 1990. godine u Nišu. Put od male radnje do prepoznatljivog i omiljenog brenda ženske poslovne garderobe, izgrađen je neprekidnim ulaganjem znanja i truda, podsticajem kreativnosti menadzmenta i zaposlenih i razvojem timskog duha sve sa jednim ciljem-da se zadovolji potreba poslovne žene za kvalitetnom garderobom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com