DruštvoZdravlje

VODIČ KROZ NAJLEPŠIH DEVET MESECI: Besplatan seminar za trudnice “Trudnoća je dar” u Nišu

Besplatan seminar za trudnice “Trudnoća je dar Powered by Philips Avent” biće održan u subotu, 8. decembra, od 12 do 16 časova u sali Regionalnog centra Niš. Seminar se orgainzuje uz podršku gradske opštine Medijana, a predvodiće ga, poznata lica RTS-a, voditeljke Slagalice, Kristina Radenković i Marija Veljković.

Trudnoća je dar; Foto: Jelena Ivanović

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju izlaganja stručnih predavača među kojima su dr Dušan Simić, ginekolog akušer, dr Vladan Stanković, anesteziolog i Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković, a sponzori seminara obradovaće trudnice raznim poklonima.

“Trudnoća je dar” ima i svoj kanal na jutjubu koji je nastao kao vodič za buduće mame. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci.

“Nakon što je ovaj kanal dostigao više od tri miliona pregleda i što se više od 12000 mama priključilo fejsbuk stranici „Trudnoća je dar“, odlučili smo da iz online sveta pređemo na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo razmenjujemo iskustva i naučimo važne stvari od stručnjaka tokom seminara” navodi se u saopštenju o organizaciji seminara.

Šesti po redu besplatni seminar „Trudnoća je dar Powered by Philips Avent“ biće održan u Nišu, a u planu je i njegova realizacija u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i drugim gradovima Srbije tokom sledeće godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com