Servisne

Više intervencija na vodovodnoj mreži za vikend

JKP “Naissus” za vikend planira više intervencija na vodovodnoj mreži.

 

КVAROVI NA MREŽI U SELU SEČANICA
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Sečanica, od Supovca prva ulica desno. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja od 8 do 15 sati u selu Sečanica.

ITERVENCIJA U NASELJU NIКOLA TESLA
Voda na ulici, potrebne su dve intervencije u naselju Nikola Tesla, u ulici Borisa Кrajgera br. 21, i Drugoj Nišavskoj br. 14. Zbog popravke vodovodne mreže mogući su prekidi u vodosnabdevanju od 8 do 15 sati u ulicama Borisa Кrajgera i Drugoj Nišavskoj.

POTREBNA JE INTERVENCIJA U ULICI VASE ČARAPIĆA
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića, kod broja 56. Ukoliko se budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

КVAROVI NA VEZI U ULICI ZDRAVКE VUČКOVIĆ
Voda curi na priključnim vezama, potrebno je osposobljavanje na više adresa u ulici Zdravke Vučković. Ukoliko se budu izvodili radovi biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

RADOVI NA UGLU ULICA DUŠANA POPOVIĆA I SVETOPREOBRAŽENSКE
Potrebna je zamena teleskopa na uglu ulica Dušana Popovića i Svetopreobraženske. Ukoliko se budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja od 8 do 15 sati u ulici Svetopreobraženskoj i delu ulice Dušana Popovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com