Sport

(VIDEO) Težak period za Naisu: Rukometašice nastavljaju šampionat

Naisa-Vojvodina, subota, 20. januar OŠ „Miroslav Antić“

Utakmicama 11. kola nastavlja se rukometna Superliga za dame. U subotu, u sali OŠ „Miroslav Antić“, od 18,30 sati, gostuje ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

U Naisi ne pomišljaju ni na jedan drugačiji ishod osim pobede, mada u drugi deo sezone tim iz Niša ulazi igrački oslabljen, ali i finansijski uzdrman. Šef Stručnog štaba Naise Slavko Krnjajac ističe da su prve tri utakmice ključne i da će upravo one odrediti sudbinu Naise u ovoj sezoni-u Niš dolaze Vojvodina i Radnički iz Kragujevca, a gostuje se ekipi Mladosti iz Nove Pazove.

Situacija nije nimalo laka, imajući u vidu da se Naisa nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima. Kako trener ističe, obećana pomoć iz gradskog budžeta nije stigla, a izostala je i finansijska injekcija iz republičke kase. U takvim okolnostima, kako dodaje Krnjajac, teško je motivisati igračice i fokusirati se na što bolji rezulta.

Ekipa jeste spremna za superligaške okršaje, ali je igrački oslabljena. Otišle su dve igračice, a došla je Miljana Đorđević Zdravković koja je zauzela mesto na crti i čini se da će biti istinsko pojačanje na toj deficitarnoj poziciji.

Ona ističe da se radilo kvalitetno i da ekipa nije poljuljana zbog finansijskih nedaća i da će pružiti sve od sebe kako bi se stratovalo pobedom.

Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac ističe da je devojkama itekako potrebna podrška sa tribina, pa  poziva ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju u subotu u 18,30 sati u halu OŠ „Miroslav Antić“, kada Naisa dočekuje ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Ulaz je slobodan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com