Društvo

(VIDEO) Bajkeri dobrog srca i ove godine obradovali mališane u bolnici

Motociklisti niškog kluba „Road Gardijan“, obučeni u kostime Deda Mraza tradicionalno su uoči novogodišnjih praznika doneli paketiće za decu koja se leče na dečijim klinika Univerzitetskog kliničkog centra.

“Svi smo duboko zahvalni moto klubu “Road Gardijan” koji se svake godine seti nas i pripremi predivne poklone i paketiće za decu. Nažalost, ovo je dosta loša sezona u kojoj imamo jako puno dece sa respiratornim infekcijama i drugim oboljenjima, ali njima ovaj događaj toliko znači. Oni ovim događajem unesu pozitivnu atmosferu, koja je sigurno efikasnija od naših lekova i tako napune srce svima nama”, kazala je Rukovodilac Klinike prof. dr Jelena Vojinović.

Iz uprave UKC -a naglasili su da se u paketićima nalazi ljubav koju ovaj klub donosi donosi već desetak godina na Dečije klinike.

“Donoseći tu ljubav pokazuju da se ispod njihovih kožnih jakni kriju velika srca. Naša obaveza i dužnost jeste da im skrenemo misli sa njihove bolesti. Hvala što ste svake godine sa nama”, poručuju.

Podeljeno je ukupno 120 paketića mališanima sa svih Klinika.

“Mi samo činimo dobro za naš grad i našu decu. Ova realizacija ne bi bila uspešna da nije i drugih moto klubova i nevladine organizacije “I am biker” koje ima svuda u svetu. Paketići su zaista bogatog sadržaja.  Najbitnije je da su deca zadovoljna i nasmejana”, navodi Miloš Džnoni Stojiljković, predsednik ovog moto kluba.

Kao gosti iznenađenja, njihovi prijatelji iz Riff benda, koji se uvek rado odavzovu humanitarnim akcijama, deci su uz gitare otpevali nekoliko pesama i napravili pravu pretnovogodišnju atmosferu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Posle dodele paketića, preselili su se u centar grada i svoje motore uparkirali kod Banke dobročinstva gde će  skupljati dobrotvorna sredstva koja će biti dodeljena onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com