Društvo

Veliko interesovanje za novu rutu ka Beču

Avio kompanija Viz er koja leti sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” već prodaje karte za novu liniju Niš-Beč, koja startuje 15. novembra.

“Prodaja karata za novu najavljenu rutu ka Beču već uveliko traje. Veliko je interesovanje za ovu destinaciju zbog dijaspore i tog dela Austrije, gde ima puno naših ljudi”, rekla je za Niške Vesti Ivanka Stanisavljević, PR niškog aerodroma.

Od Niša do Beča od sredine novembra letovi će biti organizovani tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom. Karta do Beča košta blizu 20 evra.

“U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja Viz er nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma”, rečeno je nedavno iz ove avio kompanije za Tangosix.rs.

Od juna meseca ove godine Viz er će imati bazu u Beču, sa nekoliko aviona. Beč će Viz er-ovim avionima biti povezan sa Gdanjskom, Tuzlom i Varnom od aprila, sa Barijem, Maltom, Rimom i Tel Avivom od juna i sa Bilundom, Bergenom, Dortmundom, Kutaišijem, Larnakom, Nišom, Ohridom, Tenerifima i Solunom od novembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com