Društvo

Veliki moto skup u Akva parku u Doljevcu

U organizaciji Moto kluba “Ketna” od 31. avgusta do 2. septembra u Akva parku u Doljevcu biće organizovan prvi moto skup ovog kluba. Prema navodima organizatora učešće je najavio veliki broj bajkera iz čitavog regiona.

“Niš će ovog vikenda sigurno biti u znaku motora. Na velikom moto skupu biće prisutni, osim bajkera iz Srbije, i ljubitelji motora iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Bugarske. Očekujemo oko 1000 motora i svi oni biće smešteni u kampu pored Akva parka u Doljevcu”, ističu organizatori.

Svim bajkerima opština Doljevac obezbedila je besplatan ulaz u Akva park. I građani će moći da prisustvuju muzičkim dešavanjima na akva parku.

“Sve vreme na skupu će biti i Nikola Radojković jedini stant vozač motocikla na jugu Srbije. Vožnja na prednjem točku motora, balansiranje na rukama na rezervoaru pri punoj brzini ili vožnja na zadnjem točku stojeći na jednoj nozi samo su deo egzibicija koje svakodnevno izvodi Nikola Radojković”, kažu organizatori i dodaju da će on sva tri dana skupa svojim egzibicijama sigurno oduševiti prisutne.

Kao i na svakom moto skupu, rock svirka će biti sastavni deo i ovog. Po četiri benda biće zadužena za dobru zabavu do jutra.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com