Kultura

Veliki koncert Borisa Režaka u Nišu!

Nizu manifestacija koje su u prethodnom periodu organizovane i realizovane od strane City Marketing Centra, uskoro će se pridružiti i veliki koncert Borisa Režaka, kantautora mlađe generacije iz Banje Luke.

Koncert će biti organizovan u maju mesecu.

Neke od njegovih pesama i dalje se rado slušaju na prostorima bivše Jugoslavije. Iza sebe ima veliki broj popularnih kompozicija poput: Voli me, Tako lako, Ti si moja, Život ide, Samo moja, Pokora, Veruj mi na reč, Ožiljak, Anđeo…

Boris je učestvovao na brojnim festivalima gde je osvajao nagrade.

2007. godine na bosanskom radijskom festivalu sa pesmom „Još si tu“ osvaja čak četiri nagrade – Grand pri festivala, nagradu stručnog žirija za najbolji aranžman, nagradu “101 znalac” kao i nagradu radija „S“ iz Beograda za najbolju kompoziciju.

Svojom najdražom titulom smatra ulogu supruga i oca troje dece.

Na ovogodišnjoj Beoviziji nastupa sa numerom “Vila”.

 

Još jedan vrhunski umetnik nastupaće pred niškom publikom zahvaljujući organizacijskom timu City Marketing Centra, koji se kroz svoje projekte trudi da svojim sugrađanima plasira prave i zdrave navike i vrati ih u niška pozorišta, bioskope, ustanove kulture i koncertne sale.


Boris Režak rođen je 6. aprila 1976. godine. U ranom uzrastu pokazao je sklonost ka muzici koju je nasledio od svog oca, profesora muzičkog vaspitanja. Veoma rano je ovladao klavirom i gitarom, tako da nije bilo poteškoća u njegovom umetničkom razvoju.

Sve to je bilo dovoljno da se publika sa teritorije bivše SFRJ zaljubi u njegov glas, muziku i harizmu. Uspesi su se nizali, kako na muzičkim festivalima u zemlji i inostranstvu, tako i na top listama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com