Servisne

Veliki deo Niša bez vode zbog havarije

Javno komunalno preduzeće “Naisus” saopštilo je danas da je usled radova koje je izvodilo “treće lice” došlo do oštećenja cevovoda u ulici Bulevar Nemanjića, blizu raskrsnice sa Sremskom ulicom.

“Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru od ulice Nikole Kopernika (Ustanička, Homoljska i deo Sremske) do Bulevara Nemanjića. Bez vode je i deo Bulevara Nemanjića, od kružnog toka sa Sremskom do pijace Boško Buha. Kako je u pitanju složeni kvar, moguć je prekid i na širem prostoru Bulevara Nemanjića, do kružnog toka sa ulicom Vojvode Mišića i u još nekim ulicama pored Doma zdravlja”, naveli su u JKP “Naisus”

Prema rečima nadležnih u vodovodu završetak radova i normalizacija vodosnabdevanja predviđa se do kraja dana. Procena je do 19 sati, ali nije isključeno da intervencija potraje i duže.
Stanovnici tog dela grada, obratili su se redakciji Niških vesti, ogorčeni što im JKP “Naisus” nije obezbedio cisternu sa pijaćom vodom.
Prema njihovim rečima, u prodavnicama na Bulevaru Nemanjića i okolnim ulicama rasprodate su sve zalihe vode, tako da su na plus 40 stepeni Celzijusovih ostali bez i jedne kapi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mi da racionalno trosimo vodu treba bre da ih bude sramota u naselju 9 maj u ulici cev
    pukla voda za pice tekla 3 meseca u kanalizaciju da nista pod milim bogom ne mogu da urade sto se tice toga a mesecno dodju po dva tri puta jer su nesposobni vec godinama da to promene ….to je sramota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com