Politika

Veliki broj naprednjaka na skupu u Nišu, stiže i Vučić (VIDEO)

Veliki broj pristalica Srpske napredne stranke okupio se danas oko 16 časova kod hale “Čair” kako bi sačekali predsednika te stranke Aleksandra Vučića i kako bi potom prisustvovali stranačkom skupu.Članovi i simpatizeri SNS pristižu sa svih strana i velike su gužve nastale na ulaznim vratima hale.

Okupljanje nije zvanično najavljeno, niti je skup potvrdjen medijima u Gradskom odboru SNS-a.
Izvesno je da će početi u 18 časova i da će na njemu biti reči o “o izborima i stranačkim pitanjima”.

Nepoznanica je zbog čega medijske kuće nisu obaveštene o skupu i zbog čega je organizacija protekla u najvećoj tajnosti.

Skupu će prisustvovati ne samo članovi i pristalice SNS-a iz Niša, već i okolnih mesta poput Pirota, Aleksinca, Svrljiga, Leskovca i Prokuplja.

Prema rečima članova Srpske napredne stranke koji žele da ostanu anonimni, svi mesni odbori na jugu Srbije dobili su “kvote”, odnosno obavezu da na skup dovedu odredjeni broj ljudi, u zavisnosti od svoje veličine.

Svi koji su se prijavili poverenicima, dobili su ulaznice za skup sa svojim imenom i prezimenom, kao i lokaciju na kojoj su se morali da pred početak skupa jave poverenicima.
Prema nezvaničnim informacijama, obavezu da dodju na na skup dobili su i zaposleni u javnim preduzećima, ustanovama, gradskim i opštinskim upravama.

Zbog organizovanja skupa naprednjaka još jutros je zatvorena ulica koja prolazi pored hale “Čair” i zabranjeno parkiranje u blizini hale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Idemo svi av av av av avav 🐩 Pripadnici FIFI stranke ( 🐩 ) Radi sta ti se kaze ne koristi mozak nikako 👍

  2. Izvolite na polje bivše vojne ekonomije! Da se osećate kao svoj na svome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com