Sport

Velike promene u Fudbalskom klubu Radnički!

Nakon što je pre par dana objavljeno da se na funkciji direktora kluba našao Slavko Gajin, Nišlije su napravile još jednu promenu u rukovodstvu, a sve sa ciljem poboljšanja poslovanja koje je ovih dana zapalo u krizu.

Nakon izricanja presude u korist Zorana Bankovića, koja umnogome narušava buduće poslovne planove, na Čairu su odlučili da brojnim promenama u unutrašnjosti kluba pokušaju da klubu vrate narušenu stabilnost.

Tako je pre par dana u javnosti odjeknula vest o dolasku dugogodišnjeg sportskog radnika Slavka Gajina na poziciju novog direktora kluba.

Naime, na Skuštini FK Radnički koja je održana 14.11.2017. godine u sali za medije ispod istočne tribine stadiona “Čair” verifikovano je nekoliko odluka UO kluba. Između ostalog tada je odlučeno i da će novi v.d. predsednika kluba biti dosadašnji član UO Dragan Marković Markoni.

“Imajući u vidu da je Ivica Tončev zamrznuo svoju funkciju predsednika kluba, a kako bi se obezbedilo funkcionisanje Radničkog, članovi UO, kao najvišeg tela u klubu, vrše privremeno tu dužnost. Najpre je tu dužnost obavljao Dejan Propadalo, kao član UO, a sada ju je preuzeo Dragan Marković, koji je isto član UO.”, kažu iz kluba.

Takođe, tom prilikom pokrenuta je još jedna inicijativa te započeti i pregovori na temu formiranja Sportskog društva Radnički Niš, po ugledu na one iz Beograda, Kragujevca, Subotice, Novog Sada, čime bi se dalo na značaju i ostalim kolektivima koje nose ovo ime a u Nišu postoje godinama unazad, pa će tako članovi porodice Radničkog biti i klub malog fudbala, ragbi klubatletski klub, ženski fudbalski klub, teniski klub, bokserski klub 

Jednoglasnom odlukom Skupštine kluba dato je zeleno svetlo, a u budućem upravljačkom telu Sportskog društva “Radnički Niš” fudbalski klub bi predstavljali Dejan Stojanović, Radan Ilić i Darko Stojanović. Kako je istaknuto na sednici prvi cilj je marketinško jačanje i formiranje brenda Radničkog kako u samom gradu, tako i regionu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com