Promo vesti

VELIKA PROLEĆNA AKCIJA – Snižene cene bicikala!

 

Pripremite se za novu biciklističku sezonu i iskoristite super akciju koja počinje danas!

Volite biciklizam i tražite novi bicikl ili kupujete nekome na poklon?

Bicikli se međusobno razlikuju s obzirom na svrhu korišćenja. Određeni tip bicikla može biti potpuno beskoristan za Vaše potrebe, zato svakako proverite bogatu ponudu i olakšajte sebi kupovinu.

U ponudi su brdskidrumskitrekking i gradski bicikli, u muškim, ženskim i dečjim modelima. Osim nabrojanih bicikala, možete naći razne biciklističke delove i opremugumepumpe

 

Brdski bicikli nisu namenjeni vožnji po uređenim putevima, već po planinskim putevima i makadamu. Izdržljiviji su od drumskih bicikala pa su tako opremljeni amortizerom, samo prednjim ili i prednjim i zadnjim.

S druge strane su tu drumski bicikli koji su namenjeni vožnji po uređenim, asfaltiranim putevima, jer su lakši i ujedno neprimereni za teške puteve. Kod kupovine ovakvog bicikla bitna je njegova težina koja je obično ispod 10 kilograma.

Neka mešavina brdskih i drumskih bicikala su trekking bicikli, koji su namenjeni vožnji po asfaltu, ali i po makadamu i šumi te su obično lagani kako bi ih mogli nositi preko delova puta koji se ne mogu proći vozeći. Od brdskih bicikala se razlikuju i po većimtočkovima ili izostanku amortizera.

Vrlo rašireni su i gradski bicikli koji zbog oblika i manjka brzina nikako nisu namenjeni brdskom biciklizmu ili dugim drumskimdeonicama. Korisni su za sigurno i lagano putovanje po gradu, a namenjeni su celoj porodici jer su udobniji, jednostavniji i često lepšeg izgleda nego ostali bicikli.

U ponudi ostalih bicikala preovladavaju električni i sklopivi bicikli – prvi su namenjeni za vožnju sa ili bez pomoći električnog motora, dok drugi zauzimaju vrlo malo prostora pa ih možete ubaciti u auto i koristiti na putovanju, a korisni su i ako nemate mesta za čuvanje bicikla.

U bogatoj ponudi bicikala možete naći i brojnu opremu (brzinomerekacigerukavicesvetlapumpe, sigurnosne katancebidonezvoncasedišta…) koja će se pobrinuti za udobniju i sigurniju vožnju.

 

Jakov Sistem d.o.o.
066/8220-220
Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona III – lokal 69
018/4155-222
Nikole Pašića 49
018/4155-232
info@jakovsistem.com
www.jakovsistem.com

 

 

 

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close