Magazin

Velika premijera novog albuma “Prslook benda”

Poznata niška grupa “Prslook bend” najavila je pre nekoliko meseci povratak na muzičku scenu, posle 10 godina pauze, a sada ih očekuje i velika premijera novog albuma “Bog i šeširdžija”.

Prva pesma i spot “Prslook benda” kojom najavljuju novi album je “Bog i šeširdžija”, a velika premijera zakazana je za je 24. novembar u 12 sati na Jutjub kanalu “Grand produkcije”.

Na novom albumu nalazi se čak osam novih pesama i 16 remastilizovanih hitova, rekao je za Niške vesti jedan od popularne braće Sandro Marković.

Grupa Prslook band već je snimila jedan spot za pesmu „To je taj life“. Radi se o duetskoj pesmi Sandra, Čačeta i Panče, a prema svim ocenama onih koji su je čuli postala je pravi letnji hit.

Foto: Niške Vesti

Poznata grupa Prslook bend snimala je spot i za pesmu „Aman zaman“ u svom gradu Nišu, u režiji Vanje Zelenskog, a u produkciji „City Production“, tako da u skorije vreme možemo očekivati i premijeru te pesme.

PROČITAJTE JOŠ…

„Prslook band“ snima spot u Nišu (FOTO)

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com