Društvo

VEČERAS U KUPINI: Bioskopska premijera filma o “Lutajućim srcima”

U Kulturnom centru “Kupina”, večeras od 19 sati i 30 minuta biće promovisan dokumentarni film City Marketing Centra (CMC) “Lutajuća srca- arhiv emocija”. Pre bioskopske premijere, planiran je mini  muzički koncert  “Mike i prijatelja” u trajanju od oko pola sata. Na večerašnjoj premijeri biće promovisano i DVD izdanje CMC koje sadži dokumentarni film o “Srcima” i deset najpopularnijih kompozicija ove legendarne niške grupe. 

DVD Izdanje City marketing Centra

“Ovo je  treći film moje produkcijske kuće City Marketing Centar na koji smo svi veoma ponosni. Film je  prikazan na zatvaranju ovogodišnjih 51. Filmskih susreta”, a večeras je njegova bioskopska premijera. Dođite da uživate u muzici, filmu i druženju sa ekipom koja je realizovala  film,” rekao je Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra i producent filma i dodao:

“Njihove pesme “žive” i danas i želeo sam da o tome u Nišu ostane i dokumentarni trag. Mislim da “Lutajuća srca” ali i sve Nišlije zaslužuju jednu ovakvu priču.“Još malo”, “Jefimija”, “Putnik” su pesme koje bude nostalgiju kod publike koja nije bila ni  rođena u vreme kada su nastale. Zato će se na  DVD -ju osim filma naći i deset napoznatijih pesama ove cenjene niške grupe,” zaključio je Paunović.

Ekipa filma na 51. Filmskim susretima

O “Lutajućim srcima” ,osim članova benda, u filmu govore i Zdravko Čolić, Kornelije Kovač, Vojkan Borisavljević, Bilja Krstić, Radoš Bajić, Rade Radivojević i mnogi drugi njihovi saradnici i savremenici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com