Društvo

Vanredna situacija u opštini Gadžin Han

Opština Gadžin Han donela je odluku o uvođenju vanredne situacije za celu teritoriju te opštine “zbog poplava, poremećaja vodosnabdevanja i oštećenja infrastrukture, izazvanih kišom i snegom”, saopšteno je na sajtu opštine Gadžin Han.

U saopštenju je navedeno da je odluku doneo predsednik Opštine Gadžin Han Milisav Filipović na predlog opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Foto: FB stana opštine Gadžin Han

Tokom jučerašnjeg noći i jutra nabujala Kutinska reka izašla je iz svog korita i poplavila njive u Marinoj Kutini i šetalište u Gadžinom Hanu.

Bujični potoci su takodje juče poplavili sportski teren u Marinoj Kutini.

Zbog nevremena koje je u nedelju uveče zahvatilo Zaplanje veći broj sela bio je tokom noći bez struje.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOpstinaGadzinHan%2Fvideos%2F2069633599834671%2F&show_text=true&width=267″ width=”267″ height=”591″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com