Jotel
Promo vesti

VAGRES – Za siguran krov nad glavom!

Od izrade tehničke dokumentacije koja podrazumeva uzimanje mera, izradu projekata, davanje saveta i konsultacija, nabavke materijala pa do izgradnje objekata najsavremenijom opremom i alatima uz visoki standard i potpunu brigu o zaštiti čovekove okoline „VAGRES“ ing. d.o.o. ima zaokružen proces rada!

Za više od 20 godina postojanja, “VAGRES” ing. d.o.o. izgradio je kompleks višeporodičnih, stambenih i stambeno-poslovnih objekata širom Niša, a posebno treba istaći adaptaciju Grčkog konzulata, Narodnog muzeja u Nišu, Prostorija NKC-a, Medicinskog fakulteta

“VAGRES” ing. d.o.o. zapošljava preko 150 radnika svih obrazovnih profila. Vecina njih su stručni diplomirani građevinski inženjeri i arhitekte, koji čine upravljačku strukturu koja pobeđuje i prikuplja veliki broj priznanja.

VAGRES

Kada se ukaže potreba, “VAGRES” ing. d.o.o. je u svako doba spreman da, radi realizacije složenih poslova, angažuje svoje mnogobrojne stručne saradnike.

“VAGRES” ing. d.o.o. vredno pristupa realizaciji svojih poslova uz maksimalno poštovanje investitora, nezavisno od veličine i obima posla.

VAGRES ING D.O.O.
Ivana Milutinovića 24
+381184528107
+381184564222
FACEBOOK
office@vagres.rs

Kao izvođač radova i investitor, “VAGRES” ing. d.o.o. u svakom trenutku na tržištu nudi veći broj završenih stanova i stanova u izgradnji.

Ono što ih, zasigurno, izdvaja je visok stepen društvene odgovornosti, jer je firma “VAGRES” ing. d.o.o. učesnik u mnogobrojnim humanitarnim akcijama.

KVALITETNO I U ROKU – VAGRES!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com