Promo

Uživajte od prvog dana zajedno! Patronažna služba – AJA MEDIKA

Ni sve pročitane knjige ili priručnici, dobronamerni saveti baka i prijateljica nemaju tu snagu kao topla stručna reč iskusne sestre ili lekara. To je posebno važno kada na svet dođe najmlađi član porodice. Ordinacija Aja Medika može da pomogne baš tada kada je najpotrebnije, u prvim danima života.

Većini roditelja je rođenje bebe najradosniji trenutak u životu. To je i najvažniji trenutak kada je potrebno opravdati svoje roditeljstvo i pružiti novom članu porodice “sve ono što mu je neophodno” da izraste u zdravog mališana.

“Iako su informacije o dojenju, ishrani i adekvatnoj nezi novorođenčeta danas dostupne na brojnim internet stranicama, one često nisu dovoljno razumljive i pouzdane kako bi ih roditelji samostalno primenili i prihvatili. Pomoć stručnog medicinskog kadra sigurno je najbrži i najsigurniji način da steknu neophodne veštine i znanja za pravilno odgajanje i negu bebe”, kažu u Ordinaciji Aja Medika.

Ordinacija Aja Medika ima organizovanu patronažnu službu sestara i lekara sa dugogodišnjim iskustvom u patronaži, koji mogu da dolaskom na adresu pruže svaku vrstu pomoći i saveta o nezi bebe.

Pomoć oko nege bebe podrazumeva:

  • Savete za stimulaciju laktacije.
  • Edukaciju o tehnikama dojenja.
  • Savete za negu dojki.
  • Savete za lečenje upaljenih dojki.
  • Obradu i lapisiranje granuloma pupka.
  • Uputstvo o pravilnoj ishrani novorođenčeta i odojčeta.
  • Kupanje bebe.
  • Pravilno povijanje.

Lekari i sestre Ordinacije Aja Medika biće Vama na usluzi  i da odgovore na sva druga pitanja koja zanimaju i brinu mlade roditelje.

Aja Medika u Romanijskoj ulici br. 19
www.ajamedika.rs

Romanijska ulica, Lamela B, lokal 9 – Niš

060 4045144
ajamedika018@gmail.com

Zapratite ovu Pedijatrijsku ordinaciju na FACEBOOK-u.

Romanijska 19, Niš

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA “AJA MEDIKA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com