Hronika

UŽASNA TRAGEDIJA: Vraćao se iz škole, poginuo na 100 metara od kuće

Tinejdžer U.I. koji je u ponedeljak poginuo na licu mesta u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Nikole Tesle, živeo je sa roditeljima u obližnjem naselju “Stevan Sinđelić”. Do tragedije je došlo kada je, vraćajući se iz škole, pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, a na njega je naleteo folksvagen polo kojim je upravljao dvadesetogodišnjak.

U.I., star 15 godina, pohađao je nekoliko kilometara udaljenu OŠ “Kole Rašić”, saznaje Telegraf. Učenici i nastavnici ostali su u šoku na tragičnu vest, jer kažu da je bio uzoran učenik i omiljen kako  među drugovima, tako i među nastavnicima. Po rečima njegovog razrednog starešine, bio je jedan od najboljih đaka sedmog razreda ove škole, a plan mu je bio da upiše gimnaziju i Elektronski fakultet.

Do nesreće je došlo kada je dečak izašao iz autobusa na stanici kod vojnog Centra za obuku pasa i  krenuo da pređe Bulevar Nikole Tesle kako bi došao do svoje zgrade koja je udaljena stotinak metara. Na njega je naleteo automobil “folksvagen polo” kojim je upravljao L.P. (20) iz Niša. Vozaču automobila određeno je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com