Društvo

Uvredljiva umrlica Nišlijke (80) kruži društvenim mrežama već godinu dana

Nišlijka Dragica Rašić (80) već godinu dana doživljava neprijatnosti zbog toga što se smrtovnica sa njenim imenom i fotografijom, ali i uvredljivim tekstom iznova deli društvenim mrežama.

U tekstu smrtovnice, izmedju ostalog, piše da će sahrana biti na groblju u Donjoj Vrežini i da će “goreti u paklu”.

Rašić rekla da je sve počelo pre godinu dana kada je na banderi u blizini njene kuće “osvanula” smrtovnica, za koju ni danas ne zna ko je odštampao i zalepio.

Dragica Rašić; Foto: B.LJ.

“Komšinica me je pozvala, rekla je da mora da mi nešto pokaže. Odvela me je do bandere i pokazala smrtovnicu sa mojom fotografijom i imenom. Začudila sam se kad sam je videla, iscepala je i zapalila, ali je ostala slika u telefonima”, objasnila je Rašić.

Kazala je da su zbog smrtovnice rodjaci i prijatelji zvali njenu porodicu, supruga i ćerku i pitali da li je živa.

“Moja porodica je zbog toga bila mnogo potresena. Unuka studentkinja je, kada je videla fotografiju smrtovnice mnogo plakala, moja ćerka ju je jedva umirila”, izjavila je Rašić.

Kazala je da su suprug i ćerka prijavili policiji da se društvenim mrežama širi lažna i uvredljiva smrtovnica, ali da to ništa nije pomoglo.

“Ne znam ko je to uradio, ni zbog čega. U životu se nisam ni sa kim posvadjala, da jesam rekla bih ‘oni su to uradili'”, naglasila je Rašić.

Kako je kazala, volela bi da se što pre smrtovnica izbriše, jer “malo-malo” pa je neko pozove i pita da li je živa.

Natpis na umrlici ne želimo da pokažemo zbog uvredljivog sadržaja….

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com