Sport

Utakmicom otvoren renovirani teren u OŠ “Ratko Vukićević” – obnovu inicirao KK Niš

Prijateljskom košarkaškom utakmicom osnovaca Osnovne škole “Ratko Vukićević” u Nišu i mlađih pionira KK Niš “otvoren” je teren koji su renovirali članovi najstarijeg niškog košarkaškog kluba KK Niš.

Želja je, da se što više mladih zainteresuje za ovaj sport i da ponovo pokažemo da smo “zemlja košarke”, kažu roditelji koji su podržali ovu lepu akciju.

Deci treba sređivati terene da bi se bavili sportom. U planu nam je da se posvetimo i ostalim školama u organizaciji identičnih manifestacija „Budi košarkaš“, poručio je na otvaranju predsednik KK Niš Dušan Knežević.

„Želimo da razvijamo i unapređujemo fizičko i mentalno zdravlje dece. Sledeća škola u kojoj planiramo da sređujemo teren je “Radoje Domanović”, jer jedan roditelj nam je rekao da smo ih stimulisali da i oni krenu sa sličnim inicijativama u svojim naseljima. Niš zaslužuje bolji tretman što se tiče košarke u Srbiji i potrebno je mnogo više uložiti u ovu decu“, zaključio j Knežević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com